Savoya Corporate Headquarters Dallas, Texas

Size

16,000 SF

Expertise

  • Interiors
  • Office

The open layout capitalizes and distributes the views of the exterior to the departments

Savoya expanded their office to occupy the entire top floor of the building in which they were already located. OMNIPLAN’s new design of the space creates an open flowing plan that unifies the various departments within the company, encouraging communication and creating a sense of community within the workspace. The open layout capitalizes and distributes the views of the exterior to the departments. The selected finishes create a clean, modern feel, highlighted with small accents of color and texture to provide identity and branding throughout the space.

  • 17th

    Floor

  • 360°

    Skyline views

  • 8

    Hours of sunlit workspace

 

Search